دانشکده تغذیه و علوم غذایی
مراسم جشن روز کارمند و تقدیر از خدمات کارکنان دانشکده تغذیه و علوم غذایی
مراسم جشن روز کارمند و تقدیر از خدمات کارکنان دانشکده تغذیه و علوم غذایی
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دکتر"سیاوش باباجعفری" رئیس دانشکده ضمن گرامیداشت یاد شهیدان رجایی و باهنر، کار و تلاش همهجانبه و مضاعف این دو شهید را رمز موفقیت و ثمره بهجای مانده از آنان معرفی کرد.
و افزود: در شرایط کنونی کشور هر نهادی که کار و تلاش مجاهدانه و خالصانه را در دستور کار خود قرار دهد، میتواند به پیشرفت و تعالی دست پیدا کند.
دکتر" عبدالحمید مصلی نژاد" معاون پشتیبانی دانشکده گفت: صرفهجویی در مصارف و هزینههای جاری دانشکده و برنامهریزی دقیق و منسجم کارها توسط کارکنان و مسئولین دانشکده تغذیه و علوم غذایی را رمز موفقیت و پیشرفت این دانشکده عنوان نمود.
این دانشکده و کار و تلاش آنها میسر نبود.
در این برنامه با پخش کلیپ از کارمندان دانشکده، اهدای هدایای نفیس
به همراه پذیرایی بعمل آمد./ف. نوروزی فرد

نظر دهید